Activiteiten in GeoFort Herwijnen

herwijnen • In de voorjaarsvakantie organiseert GeoFort weer veel leuke activiteiten, zoals een workshop Minecraft in Virtual Reality. 

In deze nieuwe workshop maken kinderen een 3-dimensionale virtuele reis door Nederland in Minecraft. Met een VR-bril op beleven ze het computerspel Minecraft alsof het echt is. De kinderen lopen, springen en vliegen door deze fascinerende wereld. In de voorjaarsvakantie is er bij GeoFort keuze uit drie verschillende Minecraft workshops. 

In de voorjaarsvakantie organiseert GeoFort weer het GeoLab. In het GeoLab kunnen kinderen onder begeleiding aan de slag met wisselende activiteiten. Dit kunnen proefjes zijn, knutselactiviteiten of een mini-workshop met thema’s variërend van fossielen en vulkanen tot energie, klimaat en water.

Bij GeoFort draait alles om de aarde! Speuren en ontdekken staan centraal. Ga op ontdekkingstocht in de wondere wereld van navigeren en geologie. Een bezoek aan het forteiland is niet alleen leerzaam, maar ook leuk en spannend. Ontdek het virtuele Nederland of ga op avontuur met de GeoExperience. Toch liever zelf aan de slag? Bouw mee aan het doe-het-zelf doolhof of maak je leukste bouwwerk met bamboe en elastieken.