• Wethouder Ton van Maanen opende de vestiging in Leerdam.
• Wethouder Ton van Maanen opende de vestiging in Leerdam. Foto: Toolstation

Toolstation opent 100ste vestiging

Leerdam • Toolstation organiseerde op 23 februari de grote opening van de honderdste Nederlandse vestiging. De nieuwste vestiging werd geopend in Leerdam. Wethouder Ton van Maanen was aanwezig en gaf een korte toespraak. Daarna opende hij officieel de vestiging door gezamenlijk met Retail Directeur Nanning Brienen een lint door te knippen.

Wethouder Van Maanen: "Honderd is een prachtig getal. Het is geweldig dat vooral ondernemers snel hun spullen kunnen kopen. Dat zie je steeds meer en moeten we ook met elkaar stimuleren. Ik heb net zelf ook via de app gekeken of ik nog iets nodig had. Wat ik ook heel mooi vind: het is een prachtige locatie, direct aan de weg. Dus laten we snel gaan openen!"

Retail Directeur Nanning Brienen sprak de aanwezigen toe. "Het is niet zomaar iets: een nieuwe vestiging openen. Het is hét ultieme voorbeeld waarmee wij aantonen hoe goed we als teamplayers functioneren. Letterlijk elke afdeling in onze organisatie werkt aan dit proces mee en daar zijn we heel trots op."

Over Toolstation 
Toolstation is een van de snelst groeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakmens en serieuze doe-het-zelvers. In alle honderd vestigingen is de Click & Collect-service ongeëvenaard in de markt, waardoor klanten hun bestelling al na tien minuten kunnen afhalen. Door het groeiende aantal vestigingen kunnen steeds meer mensen Toolstation binnen tien minuten bereiken. Ook de PRO-kaart en de nieuwe Toolstation App maken winkelen sneller, makkelijker en persoonlijker. Ze werken met een deskundig team aan de missie: een simpele formule waar klanten online en in een netwerk van vestigingen kunnen kopen, met een betrouwbare en snelle service, breed assortiment en lage prijzen.