HSSC’61 kort voor tijd kopje onder in Lekkerkerk

LEKKERKERK • HSSC’61 heeft met 1-0 verloren op bezoek bij Lekkerkerk. De formatie uit Hei- en Boeicop leek lange tijd een puntje mee te nemen, maar kreeg kort voor tijd de deksel op de neus.

HSSC’61 trainer Marcel van Steenis moest puzzelen om een elftal op de been brengen door zieken, blessures en vakantiegangers. “Mede daardoor was het in de eerste helft onwennig en waren we slordig. Zij waren wel dreigend uit standaardsituaties, maar kregen ook geen echte kansen. In de tweede helft beginnen we goed en krijgt Bas Scheenhart een goede mogelijkheid op de 0-1, maar die schoot helaas over. Vervolgens blijven we met kunst- en vliegwerk op de been en is het aan Bastian Spriel, de paal en de lat te danken dat zij niet eerder scoren. Net op het moment dat we dachten een puntje mee te nemen, scoort Lekkerkerk alsnog. Zuur natuurlijk, maar ik kan de jongens niks verwijten, die hebben keihard gevochten.”

Belangrijke duels
Voor HSSC komen er nu twee belangrijke wedstrijden aan. Volgende week gaat men op bezoek bij hekkensluiter Dilettant, de week erop komt nummer twaalf VVAC naar Hei- en Boeicop. Van Steenis: "Dat zijn inderdaad belangrijke wedstrijden voor ons. Er komen dan weer wat jongens terug, dus dat is positief."