Derde overwinning op rij voor Heukelum

STREEFKERK • Heukelum heeft op bezoek bij Streefkerk voor de derde keer op rij een overwinning geboekt. De ploeg van Jerome Ceton keek lang tegen een achterstand, maar in het laatste kwartier bezorgden Tim Schwebke en Ricardo Papilaja Heukelum de drie punten.

“Op basis van de tweede helft een verdiende overwinning”, vond Jerome Ceton. “Voor rust waren zij voetballend iets beter en waren wij slordig. Na de rust hebben we het middenveld iets versterkt. In de eerste helft won Streefkerk daar alle tweede ballen, in de tweede helft waren die voor ons. Na de 1-1 van Tim Schwebke bleven we doordrukken. Dan moet je natuurlijk ook uitkijken voor een tegengoal, maar gelukkig voor ons maakt Ricardo Papilaja de winnende. Hij heeft een patent op mooie goals, deze keer schiet hij de bal vanaf 25 meter in de kruising.”

De overwinning was voor Heukelum de derde op rij. Men heeft nu vier ploegen onder zich, het gat naar de ‘veilige plekken’ is vier punten. Ceton: “Ik kijk niet naar de ranglijst. Wij moeten iedere week met de eerstvolgende wedstrijd bezig zijn en blijven brengen wat we de laatste weken hebben gebracht.”