Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Familiedag SGP-campagne bij Benschop Speelplezier in Nieuwland

Algemeen

NIEUWLAND • De SGP Utrecht organiseert een gezellige gratis familiedag voor het hele gezin bij speelpark Benschop Speelplezier in Nieuwland voor de verkiezingen in maart. Tijdens het evenement op zaterdag 4 maart loopt er een politiek programma over ‘Bewust boeren in Vijfheerenlanden’ en kunnen kinderen zich vermaken in het speelpark. 

Door in te zetten op grotere activiteiten zoals familiedagen, hoopt de partij een groter en breder publiek aan te trekken. Het doel van de dag is dan ook om mensen op een informele manier te vertellen over wat de SGP in Utrecht wil bereiken. Er is een politiek programma over ‘Bewust boeren in Vijfheerenlanden’ met diverse sprekers. De kinderen kunnen zich uitleven in het speelpark met meer dan vijftig speeltoestellen. 

Verschillende sprekers 
Met het thema ‘Bewust boeren in Vijfheerenlanden’ wil de SGP het campagnespeerpunt ‘bewust boeren’ onder de aandacht brengen. Over het onderwerp hopen verschillende politici te spreken. Naast Statenlid Bertrick van den Dikkenberg voeren ook Roelof Bisschop (Tweede Kamerlid SGP), Corné Vermaat (Melkveehouder) en Bas de Groot (Waterschap Rivierenland) het woord. Organisator Kees Vermaat, zelf de nummer vijf op de SGP-lijst voor de Provinciale Statenverkiezingen, kijkt uit naar de dag: “We zien deze dag als vervolg op de ‘Tour de Boer’-avond in Zijderveld. We hopen jong en oud, maar met name ook veel agrariërs, op 4 maart te ontmoeten.”

Programma
De dag vindt plaats op zaterdag 4 maart bij speelpark Benschop Speelplezier, Smalzijde 25B in Nieuwland. Het programma duurt van 11:00-15:00 uur. De inloop is vanaf 11:00 uur, waarna de sprekers van 11:30 uur tot 12:30 uur hun mening hopen te geven over het onderwerp ‘Bewust boeren in Vijfheerenlanden’. Van 12:30-13:30 uur kunnen de aanwezigen genieten van een patatje, waarna er ruimte is voor discussie van 13:30-14:30 uur. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.