Nederlaag MTTV

MEERKERK • MTTV heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De Meerkerkse tafeltennissers verloren onnodig met 6-4 van PITT ’75. In Capelle aan den IJssel begon MTTV desastreus aan de wedstrijd. Zowel Jeroen Peek, Jonny Barten als Jan van Duijn verloren hun eerste partij. Nadat het dubbelspel ook van geen kant liep, was de ruststand 4-0. Na de pauze herstelde MTTV zich wat, waardoor er alsnog vier punten in de wacht werden gesleept. Een nederlaag kon echter niet meer worden voorkomen.


Knappe winst Volley Meerkerk'95

CAPELLE A/D IJSSEL • De mannenhoofdmacht van Volley Meerkerk’95 boekte een knappe 2-3 overwinning op titelkandidaat VCN 3. De ervaren thuisploeg, met enkele ex-eredivisiespelers in de gelederen, nam tegen de gehavende geelzwarten via 25-18 en 25-23 een 2-0 voorsprong. Volley Meerkerk’95 richtte zich echter op, en hoe... De ploeg liet zien wat het waard is en ging er via de cijfers 23-25, 18-25 en 11-15 met de niet-verwachte zege vandoor. Volley Meerkerk staat negende in de Promotieklasse A en is gezien de stand op de ranglijst al zeker van lijfsbehoud.


Klinkende zege

AMEIDE • Lekpongers behaalde een klinkende 4-1 overwinning op Merwestad. Bij de tafeltennissers uit Ameide won Jan de Gans zijn beide enkelspelen, sprokkelde Erik Mulckhuyse één punt en pakten ze samen overtuigend het dubbelspel.


WHV wint in moeizame wedstrijd

Asperen • De Asperense volleyballers wisten afgelopen vrijdagavond in eigen huis met enige moeite van OKK'70 te winnen. 

Op de tweede set na wist WHV steeds een prima voorsprong op te bouwen om die vervolgens net zo makkelijk weer weg te geven. Zo werd het uiteindelijk met enige moeite toch 3-1 voor de Asperense mannen. De sets eindigden in 29-27, 21-25, 25-23 en 26-24.