Ameide verspeelt 'zekere' zege

ameide • Op Meihoven deed Ameide zichzelf een beetje tekort tegen Schoonhoven. Er zat, volgens trainer Jan Verveer, meer in dan een 2-2 gelijkspel. 

"Na een ontzettend goede eerste helft stonden we slechts met 1-0 voor. Alleen Roel de Kruijk wist het net te vinden. Schoonhoven tapte na rust uit een ander vaatje, maar toen Roy de Blank uit een counter de 2-0 maakte dacht ik oprecht: 'Dit is 'm'. Ook omdat we nog twee 100% kansen kregen." Verveer liet zijn ploeg lekker agressief spelen. "Op het randje", knipoogde de Kinderdijker. Toch trok Ameide niet aan het langste eind, omdat Schoonhoven nog twee keer scoorde.


SV Meerkerk wint bar slechte pot

meerkerk • "Deze wedstrijd tegen Bergambacht komt in de top-3 slechtste wedstrijden van mij als trainer van Meerkerk", wond Gert-Jan Koekkoek er geen doekjes om. 

Op karakter 
"Gigantisch slecht, maar wel bijzonder knap dat we op karakter wisten te winnen." De thuisploeg ging door twee goals van Mechiel van Zessen met 2-0 de rust in. De tweede helft werd slecht gestart door de geelhemden. Na een uur spelen was de stand weer in evenwicht. Een bevlieging van Dietmer Mesker leverde alsnog de niet verdiende overwinning op.