Nipte nederlaag voor HSSC'61 bij Arkel

ARKEL • HSSC’61 heeft het duel met ASV Arkel zaterdag nipt verloren. De ploeg van Marcel van Steenis kwam tot tweemaal toe terug van een achterstand, maar verloor uiteindelijk toch: 3-2.

De wedstrijd kende twee gezichten. Arkel was voor rust veel beter en kwam ook met 1-0 voor, maar liet na om de wedstrijd al te beslissen. Bart Klijn maakte vervolgens tegen de verhouding de 1-1 met een fraai schot in de kruising.

In de tweede helft kwam Arkel wel al snel op 2-1, maar was het vervolgens HSSC’61 dat het initiatief nam. Nicky van Dam maakte middels een prachtige vrije trap gelijk, waarna de bezoekers kansen kregen op meer. Arkel maakte echter de 3-2, waarna Nicky van Dam nog wel gelijk dacht te maken, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Ameide
Marcel van Steenis, trainer van HSSC’61: “Na de 2-2 hadden we echt het gevoel dat we konden doordrukken naar de overwinning, zonde dat dit net niet lukt. Ik moet wel eerlijk zijn: bij rust hadden we ook zomaar 4-0 achter kunnen staan.

"Volgende week tegen Ameide moeten we winnen.”