Afbeelding
Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Jerome Ceton ziet Arkel niet als een stap terug: ‘Het gaat om de ambitie die een club en spelersgroep heeft’

Nieuws Voorbeschouwingen Voorbeschouwingen Voorbeschouwingen Voorbeschouwingen

HEUKELUM/ARKEL • Vorige week werd bekend dat Heukelum-trainer Jerome Ceton komend seizoen aan de slag gaat als trainer van ASV Arkel, de club die hij al eerder diende. Het komende half jaar wil hij eerst Heukelum nog behoeden voor degradatie naar de derde klasse. “Het geloof binnen de groep dat dit kan, is er.”

Het bericht dat Ceton zijn trainerscarrière voortzet in Arkel kwam enigszins als een verrassing. Toen de oefenmeester in november bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken bij tweedeklasser Heukelum gaf hij immers nog aan de ambitie te hebben om bij een eersteklasser aan de slag te gaan. Arkel bivakkeert momenteel in de derde klasse. Toch ziet Ceton de overgang allerminst als een stap terug. 

Contact met andere ploegen
“Ik ben hier natuurlijk al eerder trainer geweest (2014 tot 2016) en ik bewaar warme herinneringen aan mijn tijd hier. De lijntjes zijn daardoor ook altijd kort gebleven. Nadat ik had besloten te stoppen bij Heukelum zijn we nog niet direct met elkaar in gesprek gegaan en is er wel wat contact geweest me..