Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bijeenkomst Businessclub Contactus

nieuwegein • Zaterdag 14 januari, was een aangename start van het jaar 2023- voor Businessclub Contactus. Op uitnodiging van lid Rob Doorman (Directeur Burtec te Nieuwegein) bezocht men zijn bedrijf Burtec. 

Het gezelschap werd warm onthaald met een drankje, foodtrucks en het nodige entertainment. Contactus-voorzitter John Hol: "Rob had aan de start van 2023 twee open dagen ingepland om zijn bedrijf te presenteren, een bedrijf met veel geschiedenis. Samen met Tamara van de Lagemaat (Officemanager) kregen we een rondleiding en uitleg over wat Burtec de komende jaren wil gaan uitstralen en presteren. Vol trots vertelden Rob Doorman en René Burggraaff (engineer bij Burtec) over de allernieuwste innovaties en de ontwikkelingen voor de emulsie-sproeiunit en de kernboormachines. Deze innovatieve ontwikkelingen moeten bijdragen aan een lagere CO2 uitstoot.

Met een mooie opkomst kijkt voorzitter John Hol uit naar de volgende netwerkbijeenkomst van Businessclub Contactus. Die staat gepland op 2 februari. Ook interesse in het bijwonen van een bijeenkomst? Aanmelden kan via www.businessclubcontactus.nl.


Lezing in Lux Mundi

lexmond • Christine van Reeuwijk houdt vrijdag 27 januari in Lux Mundi in Lexmond een boeklezing over het onderwerp ‘Hoe kunnen we in verbinding blijven met God, jezelf en de ander.’ Er is gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar het gesprek aan te gaan. 

Christine van Reeuwijk heeft een mitochondriële energiestofwisselingsziekte waardoor de inwoonster van Lexmond al dertig jaar op bed ligt. Vanuit haar bed is ze al die jaren bij jong en oud betrokken gebleven en blijft ze zich ondanks afnemende krachten zoveel mogelijk voor de kerk en maatschappij inzetten.

Ook schrijft ze columns voor plaatselijke en landelijke kerkbladen en deelt ze in haar boek 'Je zou niet zeggen dat je ziek bent' haar inspirerende levensverhaal. "Ik ben een gezegend mens en probeer ook uit dankbaarheid zoveel mogelijk te blijven geven", vertelt Christine van Reeuwijk zelf over haar motivatie. "Door de verbinding met elkaar te zoeken, kunnen we elkaar verrijken. Ik zal eerst mijn verhaal vertellen. Daarna is er alle ruimte om erop te reageren en vragen te stellen. Ik kijk ernaar uit en hoop op een waardevolle ontmoeting."

Er wordt op de piano gespeeld door Gerdien Bikker. De deuren gaan vanaf 19.30 uur open. De aanvang van de bijeenkomst is 20.00 uur.