Heukelum uitgeschakeld

WAARDENBURG • Op een stormachtige avond boekte WNC een 6-2 overwinning tegen Heukelum. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden had de vierde divisionist uit Waardeburg veel moeite met de tweedeklasser.

WNC kwam al vroeg op een 2-0 voorsprong. Voor rust leek Heukelum op 1-2 te komen maar de scheidsrechter zag een voordeelsituatie over het hoofd en gaf Heukelum een vrije trap.Toch kwam Heukelum in de tweede helft op gelijke hoogte door doelpunten van Benjamin Meijdam en Menno Dekker. Men kreeg zelfs nog een kansje op de 2-3. Vanaf de 70ste minuut maakte WNC korte metten met Heukelum door vier keer te scoren.

De trainer van Heukelum, Jerome Ceton: ”In het eerste half uur creëerde WNC enkele grote kansen maar vanaf de 35ste minuut namen wij het initiatief. Na rust waren we gelijkwaardig, maar toen WNC op 4-2 kwam was het verzet gebroken.”