Workshop Happy YOU Year! bij hart for her

leerdam • Hart for her in Leerdam houdt op 20 januari en 10 maart de gratis workshops Happy YOU Year! De workshop is zowel voor leden als niet-leden.

Veel mensen hebben voor 2023 mooie voornemens en doelen. Toch blijken veel voornemens lastig vol te houden of al snel weer vergeten. Hoe komt dat toch? Welke factoren zijn van invloed? Hoe kan je er sowieso voor zorgen dat jij je leven leidt op een manier die jij echt wilt en die bij jou past. Met als resultaat een Happy YOU.

Tijdens de bijeenkomst op 20 januari krijgen deelnemers hier meer over te horen en krijg je vooral praktische tips van Anita van der Molen Training & Advies waar men zelf direct mee aan de slag kan. Het wordt een interactieve sessie. Op 10 maart wordt hier een vervolg aan gegeven. Dan komt Mirjam Nederlof van Estivé, praktijk voor voelen denken en doen, een workshop geven. Beide avonden zijn gratis en apart van elkaar te bezoeken, beide avonden bezoeken mag ook.

Hart for her zit op Vlietskant 16 in Leerdam. De inloop op beide avonden is vanaf 19:15 uur, waarna het programma om 19:30 uur start. Het duurt anderhalf tot twee uur. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via 06-28763357. Meer informatie op www.hartforherleerdam.nl