• Het Tiltheater speelt 'Juice en koude pannenkoeken'.
• Het Tiltheater speelt 'Juice en koude pannenkoeken'. Foto: Aangeleverd

Juice en koude pannenkoeken in GO

Leerdam/Gorinchem • Het Toltheater, een creatief werk- en dagbestedingsproject voor mensen met een beperking, staat woensdag 18 en donderdag 19 januari met hun voorstelling op de planken van stadspodium GO in Leerdam. De voorstelling heet: Juice en koude pannenkoeken. De ludieke voorstelling over werken in de gehandicaptenzorg vangt beide keren aan om 20.00 uur. Kaartjes kosten 12,50 euro en zijn te reserveren via www.go-leerdam.nl.

De voorstelling speelt zich af in het bos. Het verhaal: er was eens, niet eens zo lang geleden, een bos. In dat bos worden, op de locatie Bosopvang, zeer bijzondere mensen opgevangen nadat zij werkeloos zijn geworden in hun eigen (sprookjes)verhalen. De locatie heeft echter te kampen met een enorm personeelstekort. Door president Ruud Marken is daarom een subsidiekraantje opengedraaid: er zijn twee dure uitzendkrachten aangenomen om de locatie te redden. Ze krijgen daarbij hulp van Meester Henk Hengel. Gaat het lukken om Bosopvang te redden?

Afgelopen week nodigde Syndion al haar medewerkers en vrijwilligers uit voor deze exclusieve voorstelling van Het Toltheater als dank voor hun inzet in het afgelopen jaar. De voorstelling is op woensdag 18 en donderdag 19 januari nu dus ook te bezoeken door geïnteresseerden die niet als medewerker of vrijwilliger aan Syndion verbonden zijn. 

Het Toltheater is een werk- en dagbestedingsproject van Syndion. Syndion is een zorgaanbieder die mensen met een beperking ondersteunt, zodat zij op hun eigen manier kunnen deelnemen aan de samenleving en zelf keuzes kunnen maken. De vraag van de cliënt is bepalend voor het aanbod van Syndion. Syndion biedt ondersteuning bij wonen, scholing en dagbesteding in drie regio's: Drechtsteden, Alblasserwaard en het Rivierengebied.

q www.syndion.nl