• Het thema van BoekStart Voorleespret is toveren.
• Het thema van BoekStart Voorleespret is toveren. Foto: Aangeleverd

Voorleespret in de Bibliotheek

Vianen/Leerdam • In Bibliotheek Vianen is op woensdag 18 januari weer BoekStart Voorleespret. Op woensdag 25 januari vindt het voorlezen plaats in Bibliotheek Leerdam. Het worden gezellige momenten van samen bezig zijn voor zowel volwassenen als kinderen (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes zingen en spelletjes spelen. 

Voorleespret is een goede gelegenheid om andere (groot)ouders en verzorgers van jonge kinderen te ontmoeten. De aanvang voor beide locaties is 10.30 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. Het thema deze keer is toveren. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Anton kan toveren'. De kinderen worden gestimuleerd om actief mee te doen. Na het voorlezen volgt er altijd een spelletje of een liedje in het thema. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen. BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.
Met voorlezen kan niet vroeg genoeg worden begonnen. Bibliotheek Lek & IJssel helpt ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke derde woensdag van de maand van 10.30 - 11.15 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Vianen en elke vierde woensdag van de maand van 10:30 - 11:15 uur in Bibliotheek Leerdam. Elke maand is er een ander thema. Meer informatie: www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.