Feestelijke drives Bridgeclub Vianen

Vianen • In de decembermaand was er veel te doen bij de Bridgeclub Vianen. Er stonden twee Kerstdrives en een Oliebollendrive op de planning.

De leden van de evenementencommissie hadden weer alles uit de kast gehaald om de zaal van het eigen clubgebouw sfeervol te versieren. Het was tevens hun laatste evenement, na vele jaren gaan zij er mee stoppen. Zij werden bedankt in een toespraak door voorzitter Adry Janmaat. De dames Jannie Koenders en Ans Bout kregen een bloemenhulde en de heren Vincent Koenders en Jan Bout een pakket met lekkere dingen. 

Op zaterdag 17 december en maandag 19 december werden de Kerstdrives gespeeld. Er was koffie en thee met gebak en een uitstekend warm kerstbuffet. Tijdens het eten zorgde de combo van BCV-lid Nol Groot voor muzikale omlijsting, wat zelfs uitnodigde tot een dansje. Op woensdag 28 december volgde de Oliebollendrive. Deze was geheel volgeboekt met 72 paren. Er waren oliebollen en appelflappen, bubbels en bitterballen. Met elkaar is er geklonken op een voorspoedig 2023.

Uitslagen
Kerstdrive zaterdag:
1. Mia de Groof en Peter Weisz
2. Ed Nijhuis en Nellie Nijhuis
3. Hans Groenenboom en Lous Steenstra

Kerstdrive maandag:
1. Anneth Leenhouts en Rien Los
2. Bart Warmerdam en Anita Balvers
3. Joan Warmerdam en Wim van der Kooij

Oliebollendrive:
1. Mia de Groof en Gerard Fokke
2. Dieuwke Ponsteen en Rien van Damme
3. Ed Nijhuis en Marianne Veenema


Uitslagen Bridgeclub Leerdam

leerdam • De uitslagen van Bridgeclub Leerdam van maandag 2 januari.

A-lijn: 1. Amy Sonneville en Wouter Segeth: 64,58%, 02. Rita del Castilho en Ben Broekaar: 60,74%, 3. Tonny Kramer en Maaike van Es: 59,11%, 4. Thea Bosch en Lieneke van der Meulen: 56,22%, 5. Petra Groeneweg en Els Groeneweg: 54,35%.

B-Lijn: 1. Elly Clemenkowff en Adrie Mulder: 57,92%, 2. Sjef Heezius en Atie Denneman: 56,67%, 3. Clemens Middelkoop en Rein Richters: 56,57%, 4. Carolien van Leeuwen en Gerrit Arendsen: 55%, 5. Marian Bogerd en Ria van Splunder: 54,58%.


Cor Prein blijft bij WNC

WAARDENBURG • Cor Prein plakt er Bij WNC nog maar een jaar aan vast. Prein begint komende zomer aan zijn tiende (!) seizoen als hoofdtrainer van de Waardenburgse vierdedivisionist. "De goede samenwerking tussen bestuur, technische staf, sponsoren en spelers en de onderlinge vertrouwensband gaven weinig stof tot nadenken", meldt WNC.