• De eerdere sessie was een succes.
• De eerdere sessie was een succes. Foto: Aangeleverd

Jam A-Go-Go in Stadspodium GO

leerdam • In Stadspodium GO is op vrijdagavond 13 januari de tweede Jam A-Go-Go. De eerste editie was een groot succes, met een grote opkomst van muzikanten.

Wie een instrument bespeelt, is van harte welkom om mee te doen. Een drumstel, versterkers en microfoons zijn aanwezig, dus geïnteresseerden hoeven enkel het instrument mee te nemen. Wie alleen wil komen kijken en luisteren, is ook van harte welkom.

Spontaan met anderen muziek maken is leuk, altijd uitdagend en leerzaam. En dat geldt niet alleen voor ervaren muzikanten, maar zeker voor beginnende of jonge instrumentalisten en zangers die nog niet in een bandje spelen. De sessie is een initiatief van regioband The Black Page en wordt georganiseerd in samenwerking met Stadspodium GO, Popschool Leerdam en enkele plaatselijke muzikanten.

Hoe gaat het in zijn werk?
The Black Page zal de opening verzorgen om het ijs te breken. Daarna kan de sessie losbarsten. Aanmelden hiervoor is niet noodzakelijk, iedereen kan gewoon binnenlopen. Wie al een idee heeft wat hij of zij wil gaan doen, kan dat van tevoren melden. Stuur een mailtje naar info@theblackpage.nl met als onderwerp Jam A-Go-Go. Vermeld naam en telefoonnummer en eventuele vraag en er wordt contact opgenomen.
De zaal gaat om 20.30 uur open en de aanvang is om 21.00 uur. De entree is gratis (vol =vol).