Afbeelding
Foto: stock

Landelijke Dag van de Bouw bij S-Tec

Nieuws

TIEL • Tijdens de landelijke Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni zet S-TEC zijn deuren open voor jong en oud. Mensen met een eigen woning zijn welkom om ideeën op te doen voor het verduurzamen van hun huis. Ook is er informatie over beroepen en banen in de bouw- en energiesector. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten te doen.

Leer, ontdek en maak kennis met duurzame energieoplossingen, producten, advies, opleidingen en banen. Ontdek tijdens de Dag van de Bouw wat de mogelijkheden zijn.

Huis verduurzamen

Mensen met een eigen woning zijn welkom om ideeën op te doen voor het verduurzamen van hun huis. Er zijn verschillende fabrikanten aanwezig om vragen te stellen over de mogelijkheden en wat het oplevert. De WoonWijzerWinkel heeft producten en oplossingen op het gebied van energiebesparing en duurzaam opwekken onder één dak.

Voor een carrière in de bouw of energiesector

Ontdek deze dag de kansrijke beroepen en banen in de bouw- en energietransitie. Er is informatie over opleidingen en cursussen in de bouw- en energiesector. Geen ervaring of technische opleiding en toch willen werken in deze sector? Het kan via het Arbeidsmatchplatform.

Voor de kids

Voor de kinderen zijn er leuke technische doe-activeiten waaronder het uitproberen van een VR-bril. Ook is er een speurtocht door de WoonWijzerWinkel en er is een kleurwedstrijd.

Iedereen kan deze dag naar binnen lopen. S-TEC bevindt zich aan de Teisterbantlaan 1a in Tiel. Inwoners van Rivierenland zijn welkom van 10.00 uur tot 15.00 uur. Meer informatie is te lezen op www.stecrivierenland.nl.

Over S-TEC

Het Smart Technology Experience Centre (S-TEC) biedt bewoners en bedrijven, die stappen willen zetten in de energietransitie, een platform waar zij terecht kunnen voor advies, opleiding, voorlichting en uitvoering. S-TEC streeft naar energie neutrale huizen en gebouwen voor iedereen in Rivierenland én genoeg vakkrachten uit de regio die helpen dat mogelijk te maken.