• Meneer Monster De Grote 5.
• Meneer Monster De Grote 5. Foto: Aangeleverd

Paradefeest vol zwoele beats

tiel • De film Till draait in de Kleine Zaal op woensdag 24 mei om 20.30 uur. Hartverscheurend verhaal over een moeder die haar zoon verloor.

Till is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till-Mobley's langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar 14-jarige zoon Emmett Till, die op brute wijze gelyncht werd tijdens een familiebezoek in Mississippi. Mamies onvermoeibare strijd laat zien hoe de kracht van een moeder een landelijke burgerrechtenbeweging op gang zette.

Maybe I Do

De film Maybe I Do is te zien in de Kleine Zaal op vrijdag 26 mei om 20.30 uur. Sterrencast met Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon en William H. Macy in een romantische komedie over liefde, huwelijk, trouw en ontrouw. 

Als een jong koppel hun beide ouders uitnodigen voor een etentje blijken die elkaar - tot hun eigen schrik - maar al te goed te kennen… De echtgenoten gaan namelijk met elkaar vreemd. Gevangen in deze vreemde situatie, proberen de ouders elkaar te confronteren terwijl ze alles voor hun kinderen verborgen proberen te houden.

Tania Kross

Het theaterconcert Tania Kross - Van Curaçao tot Concertgebouw is te zien in de Rabozaal op zaterdag 27 mei 2023 om 20.00 uur. Om haar eerste kwarteeuw als zangeres te vieren, geeft Tania samen met haar beste muzikale vrienden Ernst Munneke en Randal Corsen een intiem klassiek concert met de allermooiste muziek voor zang en piano van haar lievelingscomponisten. Dit concert in de Agnietenhof is het op een na laatste concert van Tania in Nederland. 

Theater Curaçao

In 2016 is het theater op Curaçao compleet verwoest door een brand. Sindsdien heeft het eiland geen theater meer. Sinds twee jaar woont Tania weer op haar geboorte-eiland om een bijdrage te kunnen leveren aan de podiumkunsten op het eiland en in het koninkrijk. Aangezien dit project veel van Tania haar tijd inneemt tourt zij na mei 2023 voorlopig niet meer in Nederland. Voor de liefhebbers is het dus nu of nooit.

Meneer Monster

De show Meneer Monster – De Grote 5 (3+) is te zien in de Kleine Zaal op zondag 28 mei om 13.30 uur. Met de zinderende Afrikaanse steppes als vertrekpunt gaat De Grote 5 over in een paradefeest vol zwoele beats. 

Grote, uitbundige kostuums spelen de hoofdrol in dit visueel en muzikaal spektakel, waarbij kinderen en ouders dicht op de voorstelling zitten. Maar geen zorgen: iedereen zit achter een stevig koordje want we verwachten natuurlijk wel De Grote 5 op het toneel. Kortom, cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie. Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.

q www.agnietenhof.nl