Afbeelding
Foto: stock

Fruitcorso zoekt streekproducenten en leveranciers van streekproducten

Nieuws

TIEL • Het Fruitcorso vormt meer en meer het decor van streekproducten. Zo kunnen bezoekers tijdens de Betuwse Oogstweek op meerdere momenten kennismaken met de smaken van het regio Rivierenland. 

Tijdens deze markten tonen streekproducenten en leveranciers van streekproducten al het lekkers en moois dat zij te bieden hebben. Zowel tijdens Appeltjesdag op 10 september als tijdens het corsoweekend, 16 en 17 september, vormt het Kalverbos de plek om de smaakpupillen te prikkelen.

De editie van vorig jaar bleek een succes te zijn, waardoor Stichting 4-Stromenland de streekproductenmarkt grootser wil opzetten. Hiervoor nodigt de organisatie ondernemers uit om hieraan deel te nemen en de bezoekers van het Betuwse Oogstweek gratis kennis te laten maken met wat er in de regio gekweekt, geproduceerd en gecreëerd wordt.

Bij streekproducten wordt er vaak gedacht aan voedingsmiddelen, maar ook allerlei andere producten zullen verkocht worden tijdens deze dagen. Kortom: van appelstroop tot wandkleden van schapenwol en van streekbier tot pentekening, het is allemaal te vinden op de streekproductenmarkt. 

Belangstellende standhouders kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op fruitcorso.nl/nl/bezoek/streekproductenmarkt. Hier vinden zij ook alle informatie omtrent tijden, mogelijkheden en prijzen. Ondanks de grotere opzet is het aantal kramen gelimiteerd. Vol = vol.

Vrijwilligers gezocht

De streekproductenmarkt is onderdeel van de Betuwse Oogstweek. Door het groeien van het event aanbod tijdens deze feestelijke week vol activiteiten, liggen er meer werkzaamheden bij Stichting 4-Stromenland. Hierdoor zoekt de stichting per direct vrijwilligers die op één of andere manier willen ondersteunen bij de organisatie of realisatie van alle (sub)evenementen. “Van organisatiekracht tot hekkensjouwers, iedereen is van harte welkom bij onze corsofamilie. Past dit bij jou? Geef je op via info@fruitcorso.nl”.