Hockeyvereniging viert vijftigjarig jubileum

culemborg • Hockeyvereniging Culemborg bestaat dit jaar vijftig jaar. Dat feit wordt uitbundig gevierd. De vele lustrumactiviteiten zullen pinksterzondag 28 mei plaatsvinden met een samenkomst voor (oud-)leden en een 7 tegen 7 toernooi.

Met het motto in gedachten "Bij CMHC de tijd van je leven' is het jubileum een gelegenheid om terug te blikken op alle hoogtepunten die de club de afgelopen vijfitg jaar heeft meegemaakt. Wie wat heeft met de team- en hockeyfeestmaten van destijds is welkom. Aanmelden kan via cmhc.nl.
Er is veel veranderd sinds de oprichting van de club in 1973, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: de passie voor hockey en plezier met elkaar. "Ik kijk nog met meeste plezier terug op het lustrum van 2003 een groots bruisend feest waar velen, jong en oud, aan hebben gewerkt met een onbeschrijflijk uitgelaten sfeer. En natuurlijk de meerdaagse toernooien als coach van het jongens B team”, zegt Jan van Hoof. Als oud-penningmeester en oud-voorzitter heeft Jan veel dynamiek meegemaakt en nog steeds is hij actief competitie hockeyer, de oudste van de club. "Het gevoel steeds weer een deel te zijn van een hele grote vriendengroep” antwoorde Jan op de vraag hoe hij de tijd van zijn leven ervaart bij de hockeyclub.
Het is volgens voorzitter Roger van Asselt mooi om te zien dat er nog altijd veel enthousiaste leden zijn die zich inzetten voor de club en er samen een succes van willen maken. "Zonder al die duizenden uren van vrijwilligers alle jaren, kunnen we niet die fantastische club zijn. We zijn zo dankbaar voor de inzet."