Band Supermoon naar De Beurs voor avondje funk

tiel • Een avondje swingende funk is komende vrijdag te bekleven in De Beurs in Tiel. De band Supermoon strijkt dan neer in de sfeervolle bovenzaal. 

Ken je Parliament, Funkadelic, Bootsy Collins, Sly & The Family Stone, Average White Band ? Supermoon verkeert in deze P-Funk sferen met eigen nummers. Je hoort pure seventies funk in de beat, met verrassende wendingen en met meerstemming zangwerk. Het is een band met funky popsongs voor de dansliefhebbers én voor de luisteraar. De vijf muzikanten vonden elkaar in 2015 op de Enschedese Popacademie en bouwden intussen een landelijke reputatie op met hun Moonstruck Future Funk. Supermoon is: Daan Krakers (leadzang, gitaar), Joris IJland (keyboard, zang), Artur Hodesm (gitaar, zang), Tom van Sadelhof (drum) en Solon Carpay (bas en zang). De funkband speelde eerder op onder meer Jazz in Duketown, Eindhoven Jazz en De Parade Amsterdam. 

BeursUpstairs

Het optreden is alweer het vijfde in de reeks bijzondere concerten in het kader van de BeursUpstairs. Eerder ontving De Beurs de Amerikaans gitarist Scott Henderson, Teus Nobel Liberty Group, Richard Hallebeek Project en SMANDEM. De zaal is vrijdag om 20.00 uur open, aanvang 20.30 uur. Kaarten: 15 euro via www.debeurstiel.nl kijk bij de BeursUpstairs.