Actie Nieuw Meerten via Samen voor de buurt

lienden • Speeltuin Nieuw Meerten is een ontmoetingsplek voor kinderen uit de buurt en omliggende wijken. Het is ook een ontmoetingsplek voor (groot)ouders. Bij elke activiteit die de speeltuinstichting organiseert, is de speeltuin verzamelplaats. Om het speelplezier voor alle leeftijden te vergroten, wil de speeltuin twee nieuwe speeltoestellen aanschaffen. 

Pascalle van Van Blijderveen-van Wijngaarden Finance vertelt: "Wij steunen dit project, omdat wij de speeltuin Nieuw Meerten een warm hart toedragen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen lekker samen buiten op avontuur gaan en veel plezier kunnen beleven in een veilige speeltuin."
Donaties zijn meer dan welkom. De Stichting Speeltuin Nieuw Meerten is een actieve stichting die door enthousiaste moeders wordt bestuurd. De stichting ontvangt géén overheidssubsidies en is daardoor volledig afhankelijk van sponsoren en donaties van buurtbewoners. Het onderhoud wordt door de buurtbewoners gedaan. RegioBank is al ruim honderd jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is. Dat is volgens hen een buurt waar iedereen zich thuisvoelt; bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunt RegioBank, samen met het Oranje Fonds, lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. 'Samen voor de buurt' is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding én bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Zo wordt gezamenlijk gezorgd voor een buurt waarin het fijn wonen is en waar mensen zich thuisvoelen en naar elkaar omkijken.
https://samenvoordebuurt.nl/nieuw-meerten