• Kelly Caresse gaat samen met haar man Yannick en vier dochters naar Tiel verhuizen.
• Kelly Caresse gaat samen met haar man Yannick en vier dochters naar Tiel verhuizen. Foto: Meau fotografie

Influencer Kelly Caresse verhuist samen met haar man en kinderen naar Tiel

Nieuws

TIEL • In juni maakt Kelly samen met haar man en vier kinderen de stap om van Drunen naar Tiel te verhuizen en daar kijken ze enorm naar uit.

Vanaf volgende maand mogen Kelly Caresse (32), haar man Yannick en vier dochters zich officieel Tielenaren noemen. 

Kelly heeft haar hele leven in Drunen gewoond maar het is tijd voor een nieuwe stap. In de stad hebben ze hun droomhuis gevonden met genoeg ruimte én dicht bij de vrije school. “Het inpakken kan bijna beginnen en daarna gaan we van het huis in Tiel ons nieuwe thuis maken.”

De 32-jarige is bekend van haar sociale mediakanalen waarin ze een kijkje in haar leven geeft. “Het leven als moeder met vier kinderen brengt namelijk altijd wel wat met zich mee. Dit laat ik zien maar daarin ga ik ook in op persoonlijke ontwikkeling.”

Hiermee is ze begonnen nadat Kelly een aantal jaar geleden in een burn-out terechtkwam. “De oorzaak hierachter was mijn perfectionisme. Deze burn-out heeft mij gemotiveerd om mijn hart te volgen en goed voor mezelf te zorgen.” Wat haar voornamelijk heeft geholpen, was de verwachting van anderen los te laten. “De maatschappij waarin we leven, zorgt voor veel prestatiedruk. Het is juist belangrijk om je hart te volgen.”

Online hulpverlener

De lessen die zij de afgelopen jaren heeft geleerd, deelt ze in haar online community. “Eigenlijk zie ik mezelf als online hulpverlener. Ik merk dat veel vrouwen tegen dezelfde problemen aanlopen waar ik ooit tegenaan liep. Aan hen laat ik mijn reis van chaos naar zelfliefde en geluk zien.” Hiervoor heeft ze ook haar eigen journal ontwikkelt. “Hierin kunnen vrouwen hun gedachtes opschrijven en leren ze te luisteren naar hun gevoel.”

Deze online community (de KC Club) levert een hoop mooie reacties op. “Het is fijn om met gelijkgestemden vrouwen te praten over je problemen. We inspireren elkaar om uit je comfort zone te treden en daardoor merk je dat vrouwen gelukkiger worden.”

Verhuizen naar Tiel

Haar werk als online influencer blijft ze doen als ze in Tiel komt wonen. “We wilden graag ruimer wonen en daarbij was het een eis dat er een vrije school in de buurt zou zijn.” Die plek vinden ze in Tiel. “Dit is nog steeds wel even wennen want ik heb mijn hele leven in Drunen gewoond. Het voelt bijna alsof we gaan emigreren”, lacht Kelly.

De afgelopen weken hebben ze de stad al een aantal keer ontdekt. “Het is een gezellige en knusse stad die alle voorzieningen heeft!” Het gekochte huis is oud maar wel compleet gerenoveerd. “Daardoor kunnen we er gelukkig gelijk in en hoeven we alleen wat te verven. Want we hebben allebei twee linkerhanden.” Het huis heeft een grote tuin en een sauna. “Daar kijk ik ook enorm naar uit.”

Momenteel zijn ze met een interieurstylist bezig om van het huis in Tiel een thuis te maken. “En we starten bijna met inpakken want vanaf juni gaan we over!”

Benieuwd naar Kelly? Bekijk haar Instagram account @kellycaresse of haar website kellycaresse.nl

Fleur van Eeuwijk