Indoor Volleybal Toernooi

geldermalsen • Volleybalvereniging GO’97 organiseert op 7 en 14 juni in De Randhorst in Geldermalsen het jaarlijkse GO’97 Indoor Volleybal Toernooi, als afsluiting van het volleybalseizoen. Tijdens het toernooi nemen ervaren en onervaren volleyballers 't tegen elkaar op. 

Volleybal is bij uitstek een sport waar jong en oud, competitief en recreatief, heren en dames, heel goed samen gaan. Wie zin heeft om mee te doen, kan zich inschrijven als team van vrienden, collega's, buren of als wát voor team dan ook. Sportiviteit staat tijdens het Indoor Volleybal Toernooi voorop en meedoen is belangrijker dan winnen. Het GO'97 indoor volleybal toernooi is voor gemengde teams en op elk moment moet er minimaal één dame in het veld staan. Per team mogen maximaal drie personen gelijktijdig in het veld staan die hebben deelgenomen aan de NeVoBo of RECVOL competitie in het seizoen 2022/2023.

Inschrijven

Extra informatie is te vinden op www.go97.nl. Inschrijven kan door een mail te sturen naar go97.toernooi.info@gmail.com. Aanmelden kan tot 30 mei. De inschrijfkosten zijn 40 euro per team.