Musical Grease zes keer te zien in Agnietenhof

tiel • De komende weken is er het volgende te doen in de Agnietenhof. 

Grease de Hitmusical in de Rabozaal. Van 25 tot en met 30 april. Aanvang: 20.00 uur en zaterdag- en zondagmiddag 14.30 uur. De musical Grease is een fenomeen. Inmiddels is het 45 jaar geleden dat de film volop in de bioscopen draaide en dat moet gevierd worden! Daarom dit theaterseizoen maar liefst zes keer te zien in de Agnietenhof: Grease, de enige echte feelgood musical. Een feest voor jong en oud met o.a. William Spaaij, Marjolein Touw, een ensemble van 24 talenten, een liveorkest en natuurlijk alle bekende hits. Bereid je voor op een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende choreo’s. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven. Grease - Let’s go together!  

Film The Whale in de Kleine Zaal. Dinsdag 25 en woensdag 26 april om 20.30 uur. Charlie leeft een teruggetrokken bestaan en geeft online Engelse les. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijtgeraakt. Toch probeert hij het contact te herstellen met zijn zeventienjarige dochter Ellie. Zij is van hem vervreemd geraakt omdat ze hem kwalijk neemt dat hij het gezin in de steek heeft gelaten. The Whale is een hartverwarmend en aangrijpend portret van een eenzame man, die zijn leven opnieuw betekenis wil geven. Langzaam ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die wij zien, in scènes die je regelmatig bij de keel grijpen. Acteur Brendan Fraser ontving voor zijn rol de Oscar voor Beste Acteur.
Erik van Muiswinkel: Moojen ligjes in de lugt in de Kleine Zaal. Zaterdag 29 april om 20.00 uur. Genre: cabaret. De taal is van ons allemaal. Van woordkunstenaars als Drs. P en Kees Torn, maar ook van Willem van Hanegem en de zesjarige die net leert lezen en schrijven. Samen met twee muzikanten zet Erik van Muiswinkel je onder een verfrissende taaldouche. ‘Moojen ligjes in de lugt': let niet op de spelling, maar geniet van de schoonheid. Reserveren en informatie:

q www.agnietenhof.nl