Gert van Heun (links) neemt de voorzittershamer over van Wouter de Lith van Jeude.
Gert van Heun (links) neemt de voorzittershamer over van Wouter de Lith van Jeude. Foto: Laurens Verspuij

D66 Tiel heeft een nieuwe voorzitter

Politiek

TIEL • Tijdens de algemene ledenvergadering van 16 maart j.l. heeft Wouter van Lidt de Jeude afscheid genomen als voorzitter van de afdeling D66 Tiel. Hij is opgevolgd door Gert van Heun. 

Wouter was lange tijd een zeer betrokken voorzitter en werd alom gewaardeerd. Hij blijft nog een tijd actief als penningmeester ad interim, totdat er ook voor die functie een opvolger is gevonden. 

Gert van Heun

Gert van Heun: “In het besturen van verenigingen heb ik ruime ervaring in mijn pogingen me verdienstelijk te maken voor de gemeenschap, waarin ik leef. Ik ben getrouwd en woon sinds 2017 in Tiel Passewaaij, ben zeer geïnteresseerd in de historie van de stad en de oude rivierenloop van Waal en Linge.” 

“Ook de sociale en culturele omgeving heeft mijn aandacht. Zo werd onlangs mijn aandacht getrokken door een publicatie over de lage positie van de gemeente Tiel bij het landelijke gemiddelde van inkomens. En iets later over het hoge aantal voortijdig schoolverlaters in Tiel. Beide zijn aan elkaar gerelateerd. Ik zou graag met jullie als D66-leden van gedachten wisselen over hoe D66 een rol kan spelen om dit feiten te verbeteren.” 

“Als pensionado kijk ik terug op een veelzijdige carrière in de IT, waarin ik vele soorten functies heb bekleed van operator, marketeer, projectmanager, netwerk-innovateur, tot interim manager. Mijn hobby’s zijn fotograferen, hardlopen, wandelen, tuinieren en zingen in een popkoor naast de politiek.” 

Als nieuwe voorzitter wilt Gert van Heun graag een faciliterende en verbindende rol spelen binnen de vereniging. Hij staat altijd open voor suggesties op elk onderwerp. Zijn contactgegevens zijn: 06-57930676 of mail me gert@in-flow.nl.