Ontwerpen voor Fruitcorso Tiel vallen in de smaak

tiel • De regio is klaar voor de 61ste editie van het Fruitcorso. Dat bleek zondag tijdens de presentatie van de ontwerpen bij de Tielse Kleindieren Vereniging (TKV) in Tiel. Daarbij waren vele betrokkenen van corsoclubs, mozaïekleggroepen, partners en vrijwilligers aanwezig. Tijdens het weekend van Tiel Toont, op 1 en 2 juli, kunnen de bezoekers van het evenement kennismaken met de ontwerpen.

De gekozen opzet voor deze aftrap is nieuw en pakte verrassend goed uit. "Het was heel druk en de ontwerpen vielen zeer in de smaak. Er valt weer veel te genieten straks", vertelt voorzitter Laurens Verspuij van Stichting 4-Stromenland.
De grote diversiteit van ontwerpen valt op. Evenals vorig jaar rijden er elf grote wagens en zeven jeugdwagens. Daarnaast waren er ontwerpen te zien van de fruitmozaïeken.

Inschrijven kindercorso 

Tevens maakte de organisatie bekend dat de inschrijving voor het Kindercorso van start is gegaan. Vanaf vandaag kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd zich aanmelden om deel te nemen aan de 21ste editie van het Kindercorso. Ook de kaartverkoop is begonnen.

Wie meer wil weten over alle ticketmogelijkheden of deel wil nemen aan het Kindercorso, kan voor uitgebreide informatie terecht op de website fruitcorso.nl.

Vrijwilligers gezocht

Het Fruitcorso vindt plaats op zaterdag 16 september en is onderdeel van de Betuwse Oogstweek. Door het groeien van het event-aanbod tijdens deze feestelijke week vol activiteiten, liggen er meer werkzaamheden bij Stichting 4-Stromenland. Hierdoor zoekt de stichting per direct vrijwilligers die op één of andere manier willen ondersteunen bij de organisatie of realisatie van alle (sub)evenementen. Van organisatiekracht tot hekkensjouwers, iedereen is van harte welkom bij de corsofamilie. Wie zich op wil geven kan dat doen via info@fruitcorso.nl.