Bowlingevent

Bowlingevent voor het goede doel

tiel • Voor het zevende jaar doet het Betuwse team108 Move 2 Ur mee met de Roparun. Dit team van 25 vrijwilligers zet zich vóór en tijdens dit evenement in om geld op te halen voor mensen met kanker.

Voorafgaand aan de Roparun organiseert het team diverse evenementen om zoveel mogelijk geld op te halen. Zo is het op zondag 16 april tijd voor een bowlingevent voor jong en oud. Bowlingcentrum Tiel aan de Oude Medelsestraat 11 in Tiel opent die dag van 10.00 tot 13.00 uur de deuren. 

Iedereen welkom

Het belooft een sportieve en vooral gezellige ochtend te worden en iedereen is welkom. Een baan reserveren voor bowlen met familie, vrienden of bekenden kan nu al. Een baan kost 20 euro voor een half uur. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. Er zijn ook prijzen te winnen.

Estafetteloop

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam, waarbij mensen - in teamverband - een sportieve prestatie leveren en op die manier geld ophalen voor mensen met kanker. Het wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd.

Opgeven

Het motto van de Roparun is 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Opgeven kan via jantine_12@hotmail.com of a.karsijns@gmail.com.