Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Agnietenhof: van Thuis tot Boven Jan

tiel • Vandaag, dinsdag, draait de 'The Fabelmans' om 20.30 uur in de Kleine Zaal van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Deze nieuwe film van Steven Spielberg is een ode aan de kracht van film.

En er is d ekomende dagen meer te doen in de Agnietenhof. Zo is donderdag om 20.30 uur, ook in de Kleine Zaal, de originele, bizarre en heerlijke feelgood-komedie 'Everything Everywhere All At Once' te bekijken. Toneel is er komende vrijdag om 20.00 uur in de Kleine Zaal met 'Keefman' van Jack Wouterse. Na ruim twintig jaar speelt steracteur Jack Wouterse opnieuw de indringende en bejubelde solo naar het boek van Jan Arends. 'Boven Jan' is de titel van het liedjesprogramma van Jan Smit, vrijdag vanaf 20.00 uur te ondergaan in de Rabozaal. Na een broodnodige adempauze is Jan helemaal terug.
Een andere opvallende (jeugd)voorstelling is 'Thuis' van de Mime Wave Kids, op zondag 2 april om 10.30 uu in de Kleine Zaal. 'In huis voelt Ana zich veilig en thuis. Thuis heeft ze haar hondje Djonnik en hangt haar eigen schilderij aan de muur. Dan blaast een storm haar huis zomaar weg en moet Ana op zoek naar een ander huis, waar ze zich weer thuis kan voelen. Op haar zoektocht komt ze allerlei aardige dieren tegen. Ze kan bij hen wonen, maar de huizen van dieren zijn niet geschikt voor mensen.' 'Thuis' is een betoverende solovoorstelling, waarin de Oekraïense Anastasiia Liubchenko het publiek meeneemt in de door haarzelf geïllustreerde wereld met mime en geprojecteerde animaties. Geheel ongewild werd Thuis actueel. Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of tel. 0344 673500.