Skateles en meer tijdens open dag op Ter Weijde

culemborg • Op de kalender is het voorjaar aangebroken. Na alle successen zijn de schaatsen weer terug in de kast. Het is hoog tijd de skates weer tevoorschijn te halen, ze een goede beurt te geven en onder te binden. 

Voor iedereen, jong en oud, die informatie over skateles, skate-training of skate-onderhoud wil hebben, een proefles (jeugd met vrienden en vriendinnen) wil volgen of zomaar een keertje zonder kosten op de skeelerbaan wil skaten (jong en oud), houdt Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge een open dag. 

Skeelerbaan Ter Weijde

Op zaterdag 1 april zijn belangstellenden tussen 14.00 een 17.00 uur van harte welkom op de skeelerbaan op Sportpark Ter Weijde in Culemborg. De proefles voor de jeugd begint om 15.00 uur. 

Elk wat wils

De vereniging biedt voor elk wat wils op het gebied van skeeleren. Zo zijn er lessen en trainingen voor de beginnende en gevorderde skeeleraars van alle leeftijden. Ook kan bij de vereniging worden deelgenomen aan de zogeheten wedstrijdtrainingen om vervolgens aan wedstrijden skaten- mee te doen. En er is ook een groep die wekelijks de polder in gaat om op één van de aantrekkelijke routes in het buitengebied te gaan skeeleren.
Wie verhinderd is om naar de open dag te komen, kan aan een proefles op de reguliere trainingen meedoen. De trainingen beginnen weer op maandag 3 april. Een helm is verplicht. Meer informatie over de vereniging en de trainingsmogelijkheden: www.ssvlekenlinge.nl