Bijzondere documentaire 'Where are you Adam?'

tiel • Vanuit de Protestantse Gemeente Tiel en de H. Suitbertusparochie (Dominicus kerk) wordt gezamenlijk de bijzondere documentaire 'Where are you Adam?' aan belangstellenden getoond. De film draait op zondag 2 april om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) in de Drumptse Hof, Balije 1. 

De opbrengst van de toegangsprijs voor de documentaire, 10 euro per persoon, gaat naar de Oekraïense makers van de documentaire. Dit onder verantwoording van de oecumenische werkgroep Groene Kerk Tiel. De documentaire film 'Where are you Adam?' toont het dagelijks leven van monniken in het Dochiariouklooster op de berg Athos in Griekenland. Te zien zijn gelovige mensen die helemaal opgaan in hun werk en gebed, in beproevingen, moeilijkheden en pijn. Ze zijn omgeven door een prachtige natuur. De documentaire laat een wereld zien waarin de tijd niet door de klok beheerst wordt.
Deze non-profit documentaire is gemaakt door de Oekraïense filmmakers Alexandr Zaporoschenko en Alexandr Plyska. De film wordt ingeleid door Katia Novikova.
Belangstellenden dienen zich voor de documentaire aan te melden via aanmeldenfilm@pgtiel.nl