Nieuwe Meubels doet ook mee met de FlipPas

tiel • Nieuwe Meubels opende begin november in de Waterstraat in Tiel een prachtige showroom. Om klanten te belonen is het mogelijk om bij Nieuwe Meubels voor FlipPas punten te sparen.

Eigenaren Huib en Natalie hebben al een aantal jaren een goedlopende online-winkel, waar je mooie meubels voor een betaalbare prijs kunt kopen. "Vooral in de tijd van corona liep de webshop als een speer, maar nu merk je dat mensen toch weer liever de meubels willen uitproberen", vertelt Huib. "Zo is het idee van een showroom/winkel ontstaan.” Huib en Natalie zijn getrouwd en runnen samen het bedrijf. Natalie staat in de winkel en Huib is veelal op pad voor leveringen bij de klanten thuis. "Wij leveren de nieuwe meubels bij de mensen thuis en monteren het ter plaatse. Op die manier hoeft de klant niet zelf aan de slag en we nemen het afval ook netjes weer mee. De klant kan dus meteen genieten van de nieuw aangeschafte meubels.” Huib en Natalie hoefden niet lang na te denken over deelname aan de FlipPas. "Wij zijn echte Tielse ondernemers en stimuleren graag het winkelen in Tiel. Alleen klanten die in onze winkel iets aanschaffen zullen punten ontvangen en uiteraard kunnen de punten ook bij ons worden ingeleverd. Een mooi initiatief om een vaste klantenkring voor onze winkel op te bouwen.” Nieuwe Meubels is van woensdag tot en met zaterdag en op koopzondag geopend.

Over de FlipPas
De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.