• Er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard in Toscane.
• Er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard in Toscane. Foto: Jurre Rompa

'Klem' en 'L'innocent' in de Agnietenhof

tiel • Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel heeft voor de komende dagen enkele bijzondere films op het programma staan.

Zo draait in de Kleine Zaal vandaag (dinsdag), maar ook komende woensdag om 20.30 uur 'L’innocent'. Deze film zorgt voor een fascinerende mix van een komisch drama met een romantische actiefilm. 

Trouwen met gedetineerde

Het verhaal in het kort: Als Abel ontdekt dat zijn moeder wil trouwen met een gedetineerde, kost het hem moeite om deze Michel te vertrouwen. Hij wil de trouwerij dan ook koste wat het kost beletten en trommelt hiervoor zijn beste vriendin Clémence op. Is Michel gevaarlijk of ziet Abel spoken? En wil speurneus Abel de mogelijk onfrisse waarheid wel boven tafel krijgen als hij daarmee zijn moeders geluk om zeep dreigt te helpen? 

Nieuw perspectief

Dan blijkt onverwacht dat zijn nieuwe stiefvader niet alleen Abel, maar ook Clémence een heel nieuw perspectief kan bieden.
Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of via telefoonnummer 0344 673500.

Een andere boeiende film, die komende donderdag vanaf 20.30 uur in de Kleine Zaal van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof draait, is 'Klem'. Na drie bloedstollende seizoenen verschijnt 'Klem' nu op het witte doek. 

Wijngaard

Het verhaal: Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed naar Italië. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard.

Escalatie

Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Hij komt wederom 'klem' te zitten tussen zijn familie en de problemen van Marius en Kitty. Reserveren/info: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.