Inloopmiddag ROC Rivor voor studenten

tiel • Studenten die in september met een mbo-opleiding willen beginnen, maar nog twijfelen over hun keuze, zijn op dinsdag 21 maart welkom bij ROC Rivor. Tussen 15.00 en 17.00 uur beantwoorden docenten opleidingsvragen van studenten en hun ouders. Leerlingen in het voortgezet onderwijs die dit jaar eindexamen doen, moeten zich binnen enkele weken hebben ingeschreven voor een vervolgopleiding. Het grootste deel van de laatstejaars heeft dat inmiddels gedaan. Toch zijn er ook nog wel leerlingen die twijfelen en rondlopen met de vraag 'Welke studie past bij mij?' Speciaal voor deze leerlingen, en mbo-studenten die van studie willen veranderen, organiseert ROC Rivor deze inloopmiddag. Geïnteresseerden kunnen terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Transport en Logistiek, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Mediavormgeving en ICT. 

Meteen aanmelden

Studenten kunnen zich meteen aanmelden voor een opleiding. De inloopmiddag wordt gehouden op de locaties Bachstraat en Teisterbantlaan in Tiel. Wie van plan is de inloopmiddag te bezoeken, kan zich aanmelden via de website www.rocrivor.nl/inloopmiddag en aangeven over welke opleiding hij of zij meer wil weten.
ROC Rivor biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel.