• Een hilarisch moment uit de musical 'Assepoester.'
• Een hilarisch moment uit de musical 'Assepoester.' Foto: aangeleverd

Win kaarten voor musical Assepoester

tiel • In Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel is op zaterdag 18 maart 'Assepoester' te zien. 

Deze musical is gebaseerd op het bekende sprookje en geschikt voor bezoekers van 4 jaar en ouder. De voorstelling van Van Hoorne Entertainment, vól humor en liedjes, wordt vanaf 13.30 uur gespeeld in de Rabozaal. 'Assepoester' is het wereldberoemde verhaal waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer zorgen voor hilarische momenten.
Kinderen kunnen verkleed naar het theater komen en zich voor aanvang van de voorstelling bij de sprookjesbalie aanmelden voor de verkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. Na de voorstelling kunnen de bezoekertjes ook alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de Stadsfoyer.

Zo doe je mee

Het Kontakt verloot, in samenwerking met de Agnietenhof, tweemaal twee toegangskaarten onder sprookjesliefhebbers die het juiste antwoord geven op de vraag: Van welk materiaal is de schoen gemaakt die een rol speelt in het verhaal over Assepoester? Inzendingen kunnen tot en met komende donderdagochtend, onder vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer worden gemaild naar redactie.tiel@kmp.nl