Inloopspreekuur OV

tiel • Binnenkort voor controle of op bezoek naar het ziekenhuis? OV-ambassadeurs leggen tijdens het maandelijks inloopspreekuur, op woensdag 15 maart, uit hoe reizen met het openbaar vervoer een uitkomst kan zijn. 

Voor sommige mensen kunnen de drukte op de weg, de maartse buien en het vinden van een parkeerplaats het lastig maken om de met de auto naar het ziekenhuis te gaan. Het openbaar vervoer kan uitkomst bieden. Bussen stoppen voor de deur van het ziekenhuis. OV-ambassadeurs kunnen hierover uitleg geven.
Tijdens een inloopspreekuur kunnen vragen worden gesteld met betrekking tot het reizen met het openbaar vervoer. Ook voor mensen die al enige tijd niet meer met het openbaar vervoer hebben gereisd of juist ervaren reizigers zijn, mogen hun vragen stellen. Vragen over het reizen met de trein, bus of buurtbus? Of over de OV-chipkaart, een kaartje kopen of OVpay (betalen met de bankpas)? Stel de vragen aan één van de OV-ambassadeurs tijdens één van de inloopspreekuren. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Gelderland, Overijssel en Flevoland geven OV-ambassadeurs uitleg en helpen zij mensen op weg in het openbaar vervoer. Het inloopspreekuur is gratis en vrijblijvend.

Aanvullende informatie

Op woensdag 15 maart tussen 10.00 en 11.30 uur is er inloopspreekuur in de Bibliotheek Rivierenland (in Zinder), Rechtbankstraat 3 in Tiel. Het is ook mogelijk om telefonisch contact te hebben met de OV-ambassadeurs. Zij zitten dagelijks klaar voor vragen en zijn bereikbaar op 038 303 7010. De tijden voor het telefonische spreekuur zijn: maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur; dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur; maandag en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Meer info: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.