Vrienden van Suriname in het nieuws

tiel • Vrijwilligers van de Stichting 'Vrienden van Suriname' hebben vorige week dinsdag weer twee grote containers bomvol met hulpgoederen geladen. Op het NOS Journaal van die dag werd in de uitzendingen van 17.00, 18.00 en 20.00 uur uitgebreid aandacht besteed aan de activiteiten. Ook de NOS radio maakte een reportage. Deze was dinsdag te horen in het programma Nieuws en Co. Een en ander terug te luisteren via www.nporadio1.nl. Afgelopen zondagavond was er in Rotterdam een talkshow van NPO2, waarin Suriname en de activiteiten van de stichting aan de orde kwamen. Eind maart willen de Vrienden van Suriname weer een container gaan laden.

Opslagruimte

Overigens is de stichting op zoek naar een vervangende opslagruimte, want de huidige opslagruimte moet - vanwege toekomstige woningbouw - per 1 juli worden verlaten.


Vrijwilligers nodig voor hulppunten

lienden/maurik • Voor de hulppunten in Lienden en Maurik is Welzijn Rivierstroom wij opzoek naar vrijwilligers die het team komen versterken. Gezocht worden mensen die zich in willen zetten voor thuisadministratie door eens in de twee of drie weken beschikbaar te zijn bij de hulppunten. Het betreft de maandag van 10.00 tot 12.00 uur in het Gildehuis in Lienden en/of de donderdag van 13.30 tot 15.30 uur in 't Klokhuis in Maurik. Bel naar Welzijn Rivierstroom; Magda Bakker, 06 101 27 438.