Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Stand-up comedy met Kim Schuddeboom

beusichem • Stand-upcomedian door Kim Schuddeboom is op woensdag 1 maart om 20.30 uur te ondergaan in het Theater Heerenlogement aan de Markt 31 in Beusichem. Kim Schuddeboom is ontspannen en lekker ad rem in haar debuut 'Ongeschreven'. 

Comedytrain

Kim Schuddeboom is lid van Comedytrain en vaak in Toomler te zien. In 2022 speelde ze dubbelprogramma's met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders. Haar tv-debuut maakte ze op 5 april in de Avondshow Stand-ups. Schuddeboom is bezig met haar eerste avondvullende stand-up show.

Julika Marijn

Een dag later, donderdag 2 maart, brengt Julika Marijn in het Heerenlogement vanaf 20.30 uur de toneelvoorstelling 'In de schaduw van Rembrandt'. Geertje Dircx was Rembrandts tweede vrouw. Ze was jarenlang zijn minnares en voedde zijn zoon Titus op. Ze zag zijn meesterwerken, waaronder De Nachtwacht, ontstaan en stond zelf ook model voor de grote schilder. Tótdat Hendrickje Stoffels ten tonele verscheen. 

Bruut opzijgeschoven

Geertje werd bruut opzijgeschoven en uiteindelijk door Rembrandt opgesloten in een tuchthuis. Julika Marijn brengt Geertje op een bijzondere manier tot leven.


Philatelisten ontmoeten elkaar

tiel • Op donderdag 16 maart tussen 19.30 en 22.30 uur wordt aan de Scheeringlaan 4a de maandelijkse bijeenkomst van de Philatelistenclub, de postzegelclub Tiel, gehouden. Op deze avond is er een introductie over de nieuwe website. 

Verkoop kavels

Ook worden er weer kavels verkocht. In totaal zijn er ongeveer zestig kavels beschikbaar. Voor niet-leden is de toegang eenmalig gratis.