• Holland Opera speelt 'Mijs met de zwavelstokjes'.
• Holland Opera speelt 'Mijs met de zwavelstokjes'. Foto: aangeleverd

Gevarieerd programma Agnietenhof Tiel

tiel • Opvliegers is terug! Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman komen met hun nieuwe show 'Girls on Fire' op woensdag 22 februari om 20.00 uur naar de Rabozaal van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

e succesvolle feelgood-theaterserie zit vol bekende hits zoals ‘I'm Every Woman', ‘Respect', ‘Girls Just Wanna Have Fun' en ‘Telkens weer', afgewisseld met herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen.
En er is de komende dagen meer moois... Zo draait in de Kleine zaal, óók komende woensdag, om 20.30 uur de film 'White Noise'. 'Jack en Babette vormen een samengesteld gezin. Hij geeft les op een universiteit, zij deelt wijze levenslessen met ouderen. Het gezin moet omgaan allerlei problemen van het dagelijks bestaan.' Jawad es Soufi is komende donderdag met zijn cabaretvoorstelling 'Waarom ben jij zo?' vanaf 20.00 uur te ondergaan in de Rabozaal. Hij laat via zijn alter ego Sloegie zien hoe opvoeding, omgeving en onderwijs een grote rol hebben gespeeld in zijn leven. Hoe die drie factoren ervoor hebben gezorgd dat hij de persoon is die hij nu is.
'I wanna dance' is de subtitel van de film 'The Whitney Houston Movie', die donderdag om 20.30 ur in de Kleine Zaal te zien is. Naomi Ackie schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic, gebaseerd op het leven en de muziek van Whitney.
Erwin Nyhoff & Liveband spelen komende bvrijdag in de Rabozaal vanaf 20.00 uur onder het motto 'Elvis the Music - The King' muziek van de King of Rock 'n' Roll. Zanger/gitarist Erwin Nyhoff brengt met zijn tienkoppige liveband een spetterende ode aan Presley.
Julika Marijn is vrijdag om 20.00 uur in de Kleine Zaal te zien met de toneelvoorstelling 'In de schaduw van Rembrandt'. Geertje Dircx, de tweede vrouw van Rembrandt, was jarenlang zijn minnares en voedde Titus op. Tótdat Hendrickje Stoffels ten tonele verscheen en Geertje door Rembrandt opgesloten werd in een tuchthuis. Julika Marijn laat de vrouw aan het woord die de donkere kant van Rembrandt ondervond.
Holland Opera speelt komende zondag om 14.30 uur in de Kleine Zaal de jeugdvoorstelling (6+) 'Mijs met de zwavelstokjes', naar het beroemde verhaal van Hans Christian Andersen. Holland Opera komt met een heerlijke wintervoorstelling, waarin film, dans, droom en werkelijkheid in elkaar overvloeien.
Reserveren/info: www.agnietenhof.nl of telefoonnummer 0344 673500.