Herhaalprik corona halen bij Buah Hati in Tiel

tiel • GGD Gelderland-Zuid vaccineert voor de herhaalprik op maandag 20 februari en 13 maart in Buah Hati in Tiel. Er wordt geprikt zonder afspraak. Een ieder kan dus, voorzien van een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje, gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. 

Iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie tegen corona heeft gehad kan langskomen voor een herhaalprik. Wie na september 2022 al een herhaalprik heeft gehaald komt níet in aanmerking voor weer een herhaalprik, omdat dit voldoende is. 

Toestemming nodig

Kinderen van 12 tot en met 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal drie maanden zit tussen de laatste vaccinatie of coronabesmetting.
De GGD komt op maandag 20 februari en op maandag 13 maart van 16.00 tot 20.00 uur naar Buah Hati, Lambert Hendrikstraat 10 in Tiel.

Regiotour

Dit 'prikken op maat' is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties, zoals buurthuizen of een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een herhaalprik wil halen is van harte welkom. 

Info

Kijk voor meer informatie over de herhaalprik op de website van de Rijksoverheid of kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl/coronavirus. Kijk voor meer informatie over de regiotour op www.ggdgz.nl/regiotour. Hier zie je waar de GGD komt en vind je informatie over het voorlichtingsteam dat in de gemeente helpt bij vragen over corona. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour.