Afbeelding
Foto: 123RF.com

De Tielse Maatjes zoekt vrijwilligers voor maatjesproject

Algemeen

TIEL • De Tielse Maatjes zoekt vrijwilligers voor een maatjesproject. Mensen waar het psychisch even niet zo goed mee gaat kunnen zich soms heel eenzaam voelen. 

Soms duurt dat psychische deel een langere periode en is de behoefte aan een maatje best groot. Een maatje om samen wat leuks te gaan doen, wandeling of een fietstocht te maken, samen handwerken, samen klussen, samen een spel spelen, maar vooral contact hebben met de medemens.

De Tielse Maatjes zoekt vrijwilligers die zich voor deze mensen willen inzetten. De frequentie kan één keer in de week of een keer in de twee weken zijn. In de meeste gevallen komen de vrijwilligers bij de aanvragers thuis. Er wordt gekeken naar een gemeenschappelijke interesse en van daaruit wordt de koppeling gemaakt door de coördinator van de Tielse Maatjes. 

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de medemens en een tijd over hebben kunnen zich aanmelden bij tielsemaatjes@gmail.com. Er volgt dan een vrijblijvend gesprek met de coördinator die de nodige uitleg geeft. Meer informatie is op de facebookpagina van de Tielse Maatjes te vinden.