• Het team van de Kruidvat-winkel aan de Waterstraat is natuurlijk in feeststemming.
• Het team van de Kruidvat-winkel aan de Waterstraat is natuurlijk in feeststemming. Foto: aangeleverd

Kruidvat Tiel beste van Nederland

Algemeen

TIEL • Het is groot feest bij Kruidvat Tiel aan de Waterstraat 31-33. Deze winkel is namelijk uitgeroepen tot de ‘Beste Kruidvat-winkel van Nederland’ van alle 975 Kruidvat-winkels in het land. De winkel scoorde het best op klanttevredenheid, winkeluitstraling, ondernemerschap, teamspirit en samenwerking. 

De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst met alle genomineerden. De directieleden Ed van de Weerd en Katinka Ruikes maakte de winnende winkel bekend. Naast de prestigieuze titel mag het hele team een lang weekend naar een Europese stad. Om de overwinning te vieren werden de eerste 125 klanten van de winkel getrakteerd op feestelijk gebak.       

Supertrots
“We hebben natuurlijk ons best gedaan, maar dat we de beste zouden zijn, was een echte verrassing”, zegt winkelmanager Kim Baart. “Ik ben supertrots op mijn team. Zonder onze klanten zijn we nergens, ook zij delen mee in de feestvreugde. Daarom trakteren we op gebak.”
Het team ontving de prijs tijdens een feestelijk diner van directieleden Ed van de Weerd, CEO, en Katinka Ruikes, Director Sales Operations & Innovation Kruidvat Nederland.

Enorme puzzel
“Elk jaar is het weer een enorme puzzel om de beste winkel te kiezen uit bijna duizend winkels”, licht Ruikes toe. “Maar het is gelukt: Kruidvat Tiel aan de Waterstraat heeft zichzelf en alle andere teams overtroffen. Hier staat echt een topteam. Ze zijn enorm goed op elkaar ingespeeld en benutten elkaars talenten. Team Tiel Waterstraat maakt het verschil en zetten hier een top-Kruidvatwinkel neer. Dit doen ze door veel lokaal ondernemerschap te tonen en er elke dag te zijn voor onze klanten met een glimlach op hun gezicht. En ze zorgen ervoor dat ze plezier met elkaar hebben. Ook dat is enorm belangrijk. Gefeliciteerd team Tiel Waterstraat en alvast veel plezier tijdens het lange weekend in een Europese stad.”