Schouwburg Agnietenhof de komende week: van 'The Pom' tot 'Teun & Fien'

tiel • In de Kleine Zaal van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof draait vandaag (dinsdag) om 10.30 uur de film 'Rose', een ontroerende Deense komedie van regisseur Niels Arden Oplev. Maar er is d ekomende dagen in de Agnietenhof veel meer te beleven.

Zo draait vandaag én woensdag om 20.30 uur ook 'She Said' in de Kleine Zaal. Het is een film over misschien wel het grootste schandaal uit de geschiedenis van Hollywood: de affaire-Weinstein.
Pia Douwes, Joke de Kruijff en anderen zijn donderdag vanaf 20.00 uur te zien in de musical 'The Prom', die in de Rabozaal speelt. 'The Prom' is een musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Vier uitgedoofde Broadway-sterren krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats....
'Blind Ambition' is een film die komende donderdag vanaf 20.30 uur in de Klein Zaal draait. Deze hartverwarmende documentaire vertelt het ongelooflijke verhaal van vier mannen die de internationale wijnwereld op zijn kop zetten.
'De regels van Floor' (8+) is vrijdag om 19.00 uur te ondergaan in de Rabozaal. De boekenreeks en de televisieserie rond het eigenwijze meisje Floor van schrijfster Marjon Hoffman is een enorm succes.
Vrijdagavond ontvangt de Agnietenhof ook, in de Kleine Zaal, Spinvis & Saartje van Camp. Zij wekken vanaf 20.00 uur met bekende en nieuwe Spinvisliedjes de mythologische neveldieren tot leven. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens de bezoekers toe. Spinvis is een van de eigenzinnigste artiesten in het Nederlandse poplandschap.
Jacqueline Blom, Mark Rietman en anderen spelen zaterdag vanaf 20.00 uur in het 'Familiespel', de toneelvoorstelling die in de Rabozaal wordt opgevoerd. Familiespel is een gelaagde tragikomedie over een samengesteld gezin. Elisabeth en Nicolaas hebben twee kinderen en zijn gescheiden. Ze hebben beiden een nieuwe partner en brengen de kerstdagen gezamenlijk door in hun vakantiehuis.
De film 'The Estate' draait zondag om 11.00 uur in de Kleine Zaal. Het is een comedy van de makers van Sex and the City. Als de zussen Macey en Savannah horen dat hun welgestelde tante niet lang meer te leven heeft, zoeken ze haar op. Er is immers een enorme erfenis te verdelen. Voor de allerkleinsten is er zondagmiddag in de Rabozaal vanaf 13.30 uur de 4+ voorstelling 'Titus & Fien Winterrevue'. Het duo komt na afloop van de voorstelling naar de foyer om met jou op de foto te gaan. Reserveren/info: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.