Nieuwe ronde Burgerinitiatief Awards

tiel • Ken je een mooi initiatief (groot of klein) in jouw wijk of in de gemeente dat veel betekent voor de inwoners van gemeente Tiel? Vind je dat dit initiatief een prijs verdient? Nomineer het burgerinitiatief dan voor de Burgerinitiatief Awards 2022.

Er worden drie prijzen uitgereikt in de volgende categorieën: 'Algemeen', 'Jongeren of Mensen met een beperking' en 'Ouderen'. Ieder gewonnen initiatief krijgt maar liefst 1000 euro. Aanmelden kan tot uiterlijk 13 februari via www.mozaiekwelzijn.nl/burgerinitiatiefawards. Het papieren formulier aanvragen via info@mozaiekwelzijn.nl/ (0344) 61 15 66 kan ook. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis, Stichting Burgerweeshuis Tiel, Gemeente Tiel en Mozaïek Welzijn.
De Burgerinitiatief Award is in 2018 in het leven geroepen door Mozaïek. Het is een waardering voor inwoners die zich inzetten voor andere inwoners uit de gemeente.
Mozaïek is een welzijnsinstelling die actief is in de gemeenten Tiel, Buren, West Betuwe, Neder-Betuwe en Rhenen. Ze levert aan deze gemeenten verschillende diensten, zoals wijkcoaches, jongerenwerkers, ondersteuning aan ouderen, mantelzorgers, vrijwilligerswerk, onderwijsconsulenten en activiteiten voor en met de inwoners. Samen met de gemeenten en andere organisaties levert Mozaïek een bijdrage in de aanpak van maatschappelijke vraagstukken.
Website: www.mozaiekwelzijn.nl