Musicalfans kunnen losgaan in Zinder

tiel • Vanuit het gebouw van Zinder klinken vaak al bijzondere geluiden. Van spitzen die zachtjes tikken op het podium, de beats van de hiphopdansers en het ‘crashgeluid’ van de bekkens van de drummers. Vanaf zaterdag 28 januari komen daar nog veel meer geluiden bij. Zoals zang, dans en dialogen. Op die dag start het Tielse cultuurgebouw namelijk met nieuwe musicalcursussen.

Bij Zinder kunnen jong en oud zich blijven ontwikkelen op het gebied waar hun passie ligt. Zingen, dansen of acteren is niet alleen geweldig om te doen, op het podium staan leert mensen ook steviger in hune schoenen te staan. Er wordt een veilige omgeving gecreëerd, waarin iedereen tot zijn of haar recht komt en datgene kan doen wat bij hem of haar past.
Tijdens de musicalcursus wordt vanuit de basis gewerkt met de betrokken, ervaren en professionele docenten van Zinder. Er wordt in tien lessen van twee uur toegewerkt naar een optreden in de ZinderZaal.
Er is een cursus voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar en voor iedereen vanaf 16 jaar. Zinder werkt samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, dat mensen financieel kan ondersteunen bij de cursussen.

Musicalcursussen

De musicalcursussen starten op zaterdag 28 januari en vinden plaats van 10.30 tot 12.30 uur en tussen 10.00 een 12.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de musicallessen op www.Zinder.nl.