Afbeelding
Foto:

Start van rouwgroep in Buren

Algemeen

BUREN • Een dierbare verliezen is heel ingrijpend. Ook na langere tijd kan het een worsteling zijn verder te leven zonder die ene partner, ouder, kind, vriend(in), broer, zus. 

Het kan helpen om in een groep ervaringen uit te wisselen en de eigen gevoelens te verwoorden. Om zo steun te vinden en de persoonlijke veerkracht te versterken.

Start rouwgroep

Voor inwoners uit de gemeente Buren gaan Trijnie Nielen-Rosier, geestelijk verzorger en predikant in Eck en Wiel, en Marieke Muijen, geestelijk verzorger, een rouwgroep starten. 

Iedereen is welkom

Iedereen is hier welkom, ongeacht leeftijd, geloofsovertuiging of de aard van het verlies. Wel leert de ervaring dat een rouwgroep het beste werkt voor mensen voor wie het verlies langer dan een half jaar geleden is. Ook is het van belang voor de groep dat deelnemers, zover mogelijk, alle bijeenkomsten aanwezig zijn.

Data, tijd, plaats

Donderdagen 2 februari, 16 februari, 9 maart, 16 maart, 30 maart, 13 april van 10.00 tot 12.00 uur in het jeugdgebouw naast de St. Annakerk in Eck en Wiel, Pr. Beatrixstraat 9. Belangstellenden die deel willen nemen, maar problemen hebben met vervoer kunnen contact opnemen. 

Aanmelden

De rouwgroep gaat van start bij een minimum van vijf deelnemers; het maximum is tien deelnemers. Er wordt voor het geheel een bijdrage van 25 euro gevraagd voor koffie/thee en onkosten. Opgave graag vóór 16 januari bij Trijnie Nielen: tnielenr@gmail.com of 06 - 44 86 66 35 of bij Marieke Muijen: info@zinzorgrivierenland.nl of 06 - 28 27 96 98.