• De Wijkprikker is in te vullen op een mobiele telefoon, een tablet of laptop.
• De Wijkprikker is in te vullen op een mobiele telefoon, een tablet of laptop. Foto: Afbeelding: gemeente Tiel

Meedenken over de toekomst van Tiel

Algemeen

TIEL • Januari 2023 is de Maand van de Toekomst. Dan gaan medewerkers van de gemeente Tiel op verschillende plekken in gesprek met inwoners van alle leeftijden over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van de gemeente. En iedereen kan reageren in de online Wijkprikker op www.wijkprikker.nl/omgevingsvisietiel. Die informatie gebruikt de gemeente Tiel voor de omgevingsvisie. 

‘Wat voor gemeente willen we zijn in 2040 en wat moeten we doen om dat te bereiken?’ Dat is de belangrijkste vraag waar de omgevingsvisie antwoord op gaat geven. De omgevingsvisie gaat onder andere over wonen, werken, duurzame energie, veiligheid en gezondheid. In 2019 heeft de gemeente, samen met inwoners, ondernemers en organisaties, het vertrekpunt voor de omgevingsvisie bepaald: de startnota Typisch Tiel.

Meningen en ideeën
Bij het maken van de omgevingsvisie hoort de gemeente graag de meningen en ideeën van zoveel mogelijk inwoners, ondernemers, organisaties, clubs en verenigingen. Tot en met dinsdag 31 januari kan iedereen meedoen op een manier die bij hem of haar past. In diverse wijken zoekt de gemeente inwoners actief op door aan te sluiten bij bijeenkomsten of mensen op straat vragen te stellen.

Ook kan iedereen zijn/haar inbreng geven in de online Wijkprikker op www.wijkprikker.nl/omgevingsvisietiel. De Wijkprikker is in te vullen op een mobiele telefoon, een tablet of laptop.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de omgevingsvisie op www.tiel.nl/omgevingsvisie