Dorpsgenoten samen in 'Classic Times'

lekkerkerk • Onder de naam 'Amici di Imre' nodigt Imre Rolleman (fluitist en organisator) musici uit om in Lekkerkerk te komen musiceren. 

Dit keer verwelkomt hij twee Lekkerkerkers voor het concert 'Classic Times' op vrijdag 16 juni om 20.15 uur in de Grote- of Johanneskerk te Lekkerkerk: de bekende pianist Jeroen Liedorp en de jonge getalenteerde Sarah Berghuis.

Op het programma staan werken van Loeillet, Taktakisilivi en Doppler.

Imre en Jeroen musiceren al sinds hun jeugd samen. Wekelijks zaten de twee uren bij elkaar zich voor te bereiden op een volgend optreden, een concours of om nieuw repertoire te leren kennen. Na jaren zijn ze herenigd tijdens het komende concert, maar niet enkel als duo.
De inmiddels 19-jarige Sarah verraste haar dwarsfluitleraar in april 2020 met haar prachtig gezongen uitvoering van ‘Unusual Way’ uit de musical ‘Nine’. Maar ook op dwarsfluit weet ze indruk te maken. Een uitnodiging voor dit concert is het gevolg.

De concertduur is circa 75 minuten, er is geen pauze. Kaarten van zes tot zestien euro bij online bestelling, aan de kassa twee euro extra (enkel contante betaling). 

Kaartverkoop en meer informatie op de website van Imre Rolleman.

q www.imrerolleman.nl