• Rachel en Kaylee nodigen iedereen uit voor de Kinderverwendag.
• Rachel en Kaylee nodigen iedereen uit voor de Kinderverwendag. Foto: Jan Timmer

Kinderverwendag op winkelcentrum De Olm

krimpen aan den ijssel • Snackbar De Krim en Jumbo Ernst Dijkman pakken komende zaterdag flink uit met hun Kinderverwendag op winkelcentrum De Olm. Kinderen vanaf 2 jaar zijn die dag gratis welkom bij een keur aan activiteiten.

“We gaan er een geweldig feest van maken”, weet Rachel van der Welle, leidinggevend medewerkster van snackbar De Krim en -samen met haar collega Kaylee Bezemer- volop bezig met de organisatie van de Kinderverwendag. “De kinderen mogen rekenen op een plein vol leuke activiteiten, zoals een draaimolen, springkussen, een kraam waar ze zich kunnen laten schminken en een meet and greet met Sky van Paw Patrol en een Minion. Ook kunnen de deelnemers die dag lekker knutselen en stoepkrijten. Daarnaast hebben we een aantal leuke kinderspelen, waaronder blikgooien, bananenwerpen, het brandweerspel, eendjes vangen en airhockey. Alle kinderen krijgen vanaf de start om 11.00 uur een speciale strippenkaart die ze aan het eind kunnen inleveren. Dan krijgen ze patat, kipnuggets en een ijsje. De Kinderverwendag duurt van 11.00 tot 16.00 uur.”

Vorig jaar vond de eerste editie van de Kinderverwendag plaats. “Het was een groot succes”, herinnert Kaylee Bezemer zich nog goed. “Zo’n tweehonderd kinderen deden mee in een stralend zonnetje. Écht een feestje was het. We hopen uiteraard komende zaterdag weer op lekkere temperaturen en flinke drukte. Leuk was ook dat we na afloop veel enthousiaste reacties kregen van ouders."

Rachel van der Welle hoefde dan ook niet lang na te denken toen een eventuele 2023-editie van de Kinderverwendag ter sprake kwam. "We organiseren het graag en het is fijn dat we hierin samen optrekken met Jumbo Ernst Dijkman, die niet alleen voor de sponsoring zorgt maar ook een aantal medewerkers beschikbaar stelt om de Kinderverwendag samen met ons in goede banen te leiden."

Jan Timmer