Doelpuntrijk middagje bij Dilettant

krimpen a/d lek • Dilettant en Arkel maakten er een doelpuntrijke middag van op Sportpark Tiendweg in Krimpen aan de Lek.

De gasten trokken uiteindelijk met 3-6 aan het langste eind.

Dilettant begon met flinke personele sores aan het duel. Zo moest Lennart van der Linden, bij gebrek aan beschikbare keepers, onder de lat plaatsnemen en werd Jesper van den Adel van stal gehaald om voor wat extra aanvallende impulsen te zorgen.

Bij rust was de wedstrijd al min of meer gespeeld met een 0-3 tussenstand in het voordeel van Arkel. Een goal van Rutger Esmeijer kort na rust bracht wat hoop in de Krimpense harten. Dat fijne gevoel was één minuut later alweer verdwenen toen Arkel op 1-4 was gekomen. De gasten liepen daarna verder uit naar 1-6. Het waren Jesper van den Adel en Remco Mulders die de einduitslag iets draaglijker maakten voor de inmiddels gedegradeerde thuisclub.